Trans Ten , er partner i Landskrona när det gäller snabb budbilstransport.

Trans Ten utför allt från lokaltransporter till leveranser med budbbil var som helst i hela Europa, ingen transport är för lång eller för kort, alla är lika viktiga för oss. Vi kör allt från kuvert till pallgods upp till 2200 kg/ bil. Våra budbilar lastar mellan 6-10 pallplatser. Kontakta oss för prisförslag för en expresstransport.
 

Beroende på var i Europa leveransen skall ske, vågar vi slå oss för bröstet och påstå att vi många gånger är på plats fortare och billigare än flyget.
 

Trans Ten är också det enda transportföretaget i Landskrona som genomgått Landskrona Kommuns program inom miljöhållbara transporter. I takt med att bilbranschen presenterar mer miljövänliga alternativ försöker vi att ligga i framkant vid nyinvesteringar och uppgraderingar av fordonsparken. Detta för att vi vill kunna utföra era transporter under minsta möjliga miljöpåverkan, detta gynnar oss alla i slutändan. Så när ni använder er av våra tjänster kan ni ha gott samvete och lägga miljöansvaret på Trans Ten.

Efter slutförd bokning lastar vi ert gods inom 30 minuter om inget annat anges, därefter kör vi direkt till leveransadressen, om så önskas återkopplar vi när ert gods är levererat som en ytterligare kvalitetssäkring, på så sätt kan ni alltid veta till 100% att ert gods kommit fram i tid och vem som har kvitterat fraktsedeln.

Eftersom vi är en relativt liten transportfirma blir relationen till kunderna personlig och vi lär oss snabbt vilka olika behov och krav ni har när det gäller just era transporter

Vi levererar över hela Europa

Trans Ten kör budbil över hela Europa
Trans Ten kör budbil över hela Europa

Affärsidé

Tillhandahålla snabba, pålitliga och miljöhållbara transporter till konkurrens-kraftiga priser med hög servicenivå.