Det här är Trans Ten

Trans Ten utför allt från lokaltransporter till leveranser var som helst i hela Europa, ingen transport är för lång eller för kort, alla är lika viktiga för oss. Vi kör allt från kuvert till pallgods upp till 2200 kg/ bil. Våra budbilar tar upp till 6 pallplatser, dock kan vi ta ytterligare tre pallar med vårt specialsläp, detta gör att vi kan lasta 9 pallplatser, upp till 3200 kg, fortfarande till budbilspriser!!! Titta i prislistan för mer information.

Beroende på var i Europa leveransen skall ske, vågar vi slå oss för bröstet och påstå att vi många gånger är på plats fortare och billigare än flyget.

Trans Ten är också det enda transportföretaget i Landskrona som genomgått Landskrona Kommuns program inom miljöhållbara transporter. I takt med att bilbranschen presenterar mer miljövänliga alternativ försöker vi att ligga i framkant vid nyinvesteringar och uppgraderingar av fordonsparken. Detta för att vi vill kunna utföra era transporter under minsta möjliga miljöpåverkan, detta gynnar oss alla i slutändan. Så när ni använder er av våra tjänster kan ni ha gott samvete och lägga miljöansvaret på Trans Ten.

Efter slutförd bokning lastar vi ert gods inom 30 minuter om inget annat anges, därefter kör vi direkt till leveransadressen, om så önskas ringer vi er när ert gods är levererat som en ytterligare kvalitetssäkring och återknytning, på så sätt kan ni alltid veta till 100% att ert gods kommit fram i tid och vem som har kvitterat fraktsedeln. Alla våra fordon är givetvis utrustade med GPS för att eliminera tidsödande felkörningar.

Eftersom vi är en relativt liten transportfirma blir relationen till kunderna personlig och vi lär oss snabbt vilka olika behov och krav ni har när det gäller just era transporter

Vi levererar över hela Europa

Här syns en del av vår vackra arbetsplats.
Här syns en del av vår vackra arbetsplats.

Affärsidé

Tillhandahålla miljöhållbara transporter till konkurrenskraftiga priser med en hög servicenivå.

Minskad miljöpåverkan

Vi strävar efter att utföra era transporter så miljöhållbart som möjligt, detta gör vi genom att registrera all vår lediga budbilskapacitiet på SaveCO2.nu .

Vi uppmanar alla budbilsfirmor att registrera sig där, redan idag!

Pressmaterial